Jos Reaktorissa pyöriessä iskee nälkä tai herkkuhimo, on ratkaisu lähellä. Ekokahvila tarjoilee makeaa ja suolaista pikkusyötävää, kahvia ja juomia edulliseen hintaan.

Edellisvuosiin verrattuna kahvilassa tullaan tarjoilemaan entistä enemmän kasvis – ja vegaanivaihtoehtoja. Kahvilan tuotteet ovat kaikki kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia, eli Reilun kaupan tuotteita, kotimaista ja luomua. Kaikki astiatkin ovat biohajoavia.

Ekokahvila on saanut alkunsa Ruuti-aloitteesta ja kahvilatoimintaa toteuttaa tällä hetkellä ryhmä nuoria Laajasalon alueelta yhteistyössä Kannelmäen Boss-nuorten kanssa. Kahvilalle on hankittu upouusi kahvilapyörä, joka on ensimmäistä kertaa tositoimissa Reaktorissa.

HUOM! Kahvilassa voi maksaa ainoastaan käteisellä. Messukeskuksesta löytyy automaatti, josta voi nostaa käteistä.

Tule viihtymään Ekokahvilaan ja kahvion yhteydessä olevalle rantakahvio-alueelle!

Lue lisää

Reaktori 21.–23.2.2018

Helsingin messukeskus
Messuaukio 1
00521 Helsinki

Sisäänkäynti eteläisestä sisäänkäynnistä

n/a