Talviloman suurin ja kaunein nuorten tapahtuma Reaktori tulee taas, nyt jo neljättätoista kertaa!

Messukeskuksessa on talvilomaviikolla tarjolla puolen hehtaarin verran toiminnallista ja maksutonta ohjelmaa 13–18-vuotiaille. Se on 1300 neliötä enemmän tilaa kuin aiemmissa tapahtumissa, mikä takaa, ettei tila ainakaan heti lopu kesken!

Reaktori kokoaa yhteen hulppean määrän erilaisia harrastusten kokeilumahdollisuuksia sekä tietysti kavereita ja hyvää meininkiä niille, jotka viettävä talvilomaviikkoa Stadissa tai pääkaupunkiseudulla.

Tänä vuonna Reaktorissa on esillä runsaasti digitaalista toimintaa ja liikuntaa – eli just sellaista sisältöä, jota nuoret itse ovat erityisesti toivoneet. Monet toimintapisteet laajenevat sovellusten avulla ihan nextille levelille, kuten esimerkiksi Action Track -mobiili-apilla toteutettava Meriseikkailu, joka sisältää erilaisia selvitettäviä rasteja ympäri messuhallia. Useammallakin pisteellä voi muun muassa pelailla Kahoot-visoja ja muita pelejä konsolipeleistä lautapeleihin.

Erilaista tuunaamista ja värkkäämistä löytyy laidasta laitaan – voit veistää kaarnaveneen, askarrella heijastimen tai stressipallon tai vaikka puuhailla radioamatöörilaitteiden parissa.

Nähdään Reaktorissa!
Reaktori 21. –23.2.
ke–pe klo 13–20
Messukeskus, Messuaukio 1

Reaktori 21.–23.2.2018

Helsingin messukeskus
Messuaukio 1
00521 Helsinki

Sisäänkäynti eteläisestä sisäänkäynnistä

n/a