Milloin Reaktori on avoinna yleisölle?

Reaktori järjestetään pääkaupunkiseudun talvilomaviikolla keskiviikosta perjantaihin 21.–23.2. klo 13–20. Reaktorin päätösbileet järjestetään lauantaina 24.2. klo 18–22 Kulttuuriareena Gloriassa.

Missä Reaktori järjestetään?

Reaktori järjestetään Helsingin Messukeskuksen alakerrassa halleissa 4 ja 5. Messukeskuksen osoite on Messuaukio 1.
Reaktorin päätösbileet järjestetään Kulttuuriareena Gloriassa (Pieni Roobertinkatu 12).

Miten Reaktoriin pääsee?

Helsingin Messukeskukseen on hyvät yhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Pasilan juna-asema on näköetäisyydellä Messukeskuksesta. Pasilaan pääsee myös useilla busseilla ja raitiovaunuilla.

Mitä Reaktori maksaa yleisölle?

Reaktori on ilmainen nuorten tapahtuma. Reaktorin päätösbileet maksavat kävijöille 4 euroa, ja nuorisopalveluiden jäsenkortilla sisäänpääsy on 2 euroa.

Onko Reaktoriin ikärajaa?

Reaktori on nuorten talvilomatapahtuma. Ohjelma on suunnattu 13–18-vuotiaille nuorille. Reaktorin päätösbileiden ikäraja on 13–17-vuotta.

Millainen ohjelma Reaktorissa on tänä vuonna?

Reaktorissa on mukana 43 eri toimijaa. Ohjelma sisältää muun muassa liikuntaa, pelejä, kädentaitoja, hauskaa tekemistä ja yhteiskunnallista asiaa. Ohjelmaan voi tutustua jo etukäteen tapahtuman verkkosivuilla.

Mitkä ovat Reaktorin päätösbileet?

Reaktorin päätösbileet järjestetään Kulttuuriareena Gloriassa lauantaina 24.2. klo 18–22. Päätösbileiden ikäraja on 13–17-vuotta. Tapahtumassa on musiikkia ja ohjelmaa nuorille. Kyseessä on päihteetön tapahtuma.

Onko Reaktorissa tarjolla ruokaa?

Ruokailu on kävijöille omakustanteista. Reaktorissa toimii koko tapahtuman ajan nuorten suunnittelema ja toteuttama ekokahvila. Kahvilassa voi maksaa VAIN käteisellä. Messukeskuksessa on automaatti, josta voi nostaa käteistä. Lisäksi Messukeskuksessa on avoinna tapahtuman aikana Hesburger-ravintola. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä.

Onko messukeskuksessa vesipisteitä?

Messukeskuksessa on vesipisteitä, joten oma vesipullo kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan.

Onko tapahtumassa narikkaa?

Reaktorissa on yleisölle ilmainen narikka. Löytötavaroita voi kysyä tapahtuman aikana infopisteeltä. Tapahtuman jälkeen suuremmat löytötavarat siirretään Helsingin löytötavarakeskukseen maaliskuun alussa.

Mitkä ovat kiellettyjä tavaroita Reaktorissa?

Hoverboardit, skeittilaudat ja muut isommat välineet jätetään tapahtumassa narikkaan. Tapahtumaan ei saa tuoda teräaseita tai vastaavia turvallisuusriskejä aiheuttavia esineitä.

Kuinka mones Reaktori-tapahtuma on kyseessä?

Reaktori on saman ikäinen kuin monet kävijänsä ja se järjestetään  nyt jo 14. kertaa.

Mikä on Ekokompassi?

Reaktori-tapahtumalla on Ekokompassi-sertifikaatti. Kaikessa toiminnassa pyritään luonnonvarojen kulutuksen vähentämiseen. Tämä tarkoittaa muun muassa kierrättämistä ja materiaalien uudelleenkäyttöä. Jätteiden lajitteluun kiinnitetään erityistä huomiota. Lue lisää Ekokompassi-sertifikaatista.

Kuka Reaktorin järjestää?

Tapahtuman toteuttavat pääkaupunkiseudun nuoriso- ja kulttuuripalvelut yhdessä nuorten, järjestöjen ja Helsingin muiden toimijoiden kanssa.

Minulla on vielä kysyttävää Reaktorista – keneen voin ottaa yhteyttä?

Reaktorin tuottaja on Sanna Lesonen sanna.lesonen@hel.fi
Reaktorin tiedottaja on Kati Hurme kati.hurme@hel.fi

Reaktori 21.–23.2.2018

Helsingin messukeskus
Messuaukio 1
00521 Helsinki

Sisäänkäynti eteläisestä sisäänkäynnistä

n/a