Mitä radioamatöörit tekevät ja miten radioilla voi pitää yhteyttä? Tällä pisteellä voit sukeltaa radioharrastuksen saloihin ja kokeilla vaikka sähköttämistä!

Radioamatööri voi rakennella komponenteista vaikka oman radion ja pitää yhteyksiä ympäröivään maailmaan reaaliaikaisesti, jopa silloin kun valtakunnan sähköyhteydet ovat poikki. Harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja harrastuksesta voi tulla vaikka ammatti! Radioamatööritoiminta tarjoaa jokaiselle jotakin. Jonkun mielestä radioamatööriyhteyksien pitäminen saattaa olla kaikkein hauskinta, joku toinen taas pitää radiosuunnistuksesta ja joku kolmas antennien, laitteiden tai jopa radioamatöörisatelliittien rakentelusta. Mukana harrastuksessa on kaikenikäisiä ja Suomessa harrastajia on jo yli 5000, koko maailmassa yli kolme miljoonaa.

Suomen Radioamatööriliitto ry

Reaktori 21.–23.2.2018

Helsingin messukeskus
Messuaukio 1
00521 Helsinki

Sisäänkäynti eteläisestä sisäänkäynnistä

n/a