Ootko kilpailuhenkinen? Siinä tapauksessa Reaktori on sun taivas; messuhalli pullistelee pisteitä, joissa voit kilpailla päivän parhaasta tuloksesta.  Futis-simulaattoripisteellä palkitaa joka päivän päivän kovin tykki; ekana Reaktori-päivänä paras tulos oli 97km/h. Sumogladiaattoreissa puolestaan kisataan siitä, kuka kiertää temppuradan nopeimmin sumopukuun pukeutuneena. Tällä hetkellä enkka on 0,42 min, joka on jo aika hyvä tulos, mutta ei toki mahdoton alittaa.

FunActionin pisteellä voit voittaa paitsi itsesi myös muut, soutamalla soutulaitteella 200 metriä nopeimmin. Ei haittaa, vaikka et olisi kokeillut soutulaitetta aiemmin, FunAction-ohjaaja Mira koutsaa kaikille halukkaille tekniikkaa. Tällä hetkellä nopein aika on 43 sekuntia.

Yksi Reaktorin suosituimmista pisteistä tänä vuonna on ollut Ankkarodeo. Aika moni tippuu monsteriankan selästä noin kymmenessä sekunnissa. Ankka-enkka tällä hetkellä on kuitenkin huimat 38 sekuntia. Saapa nähdä laittaako joku vielä paremmaksi ennen perjantai-iltaa!

Reaktori 21.–23.2.2018

Helsingin messukeskus
Messuaukio 1
00521 Helsinki

Sisäänkäynti eteläisestä sisäänkäynnistä

n/a